Hoe werkt het?

Maak uw keuze. Plaatst u een klus of bent u een vakman?

Schrijf uw bedrijf in!

Inschrijven

Schrijf direct uw bedrijf in of neem een GRATIS proefabonnement. Met een volledig abonnement haalt u het meeste rendement uit de opdrachten en kunt u op alle klussen reageren.

Uw persoonlijke profiel

Met uw persoonlijke profiel/mini-website zet u uw bedrijf in de spotlight. U kan voorbeelden van uw afgeronde werk laten zien met foto's of video's, uw specialiteiten benadrukken en aangeven in welke regio u actief bent. U bent te vinden op google en maakt zo extra reclame voor uw bedrijf.

Dagelijks interessante klussen

En reageer direct!

Reageer direct op klussen die uw potentiële klanten online hebben gezet. U kunt deze vinden in de verschillende categorieën. Wel zo makkelijk!

Direct contact met uw klant zonder tussenkomst

Lees de klus die geplaatst is. Als deze in uw expertise valt, kunt u reageren. De klant ontvang direct een link naar uw reactie en uw profiel op onze website. Ze lezen uw geplaatste informatie en foto's van uw projecten. De klant zal bepalen of hij contact met u opneemt. en uw offerte accepteert.

Aan het werk!

Geen commissie

Als de klant u selecteert voor de klus. U bespreekt de klus nader met de klant en u kunt aan het werk. U heeft geen tussenpersoon en u factureert direct aan de klant, zonder commissie af te dragen!

En naar de volgende klus...

Vraag uw klant altijd om een review te geven op onze website. Zo wordt uw profiel interessanter voor andere klanten en zien ze dat u betrouwbaar bent, kwaliteit levert en de prijs-kwaliteit verhouding optimaal is. Hoe meer goede reacties, hoe meer werk u krijgt!

Plaats GRATIS uw klus online

Direct uw klus op onze website

Laat weten wat u in gedachten heeft - Is het een noodklus dat u direct wil laten doen, heeft u een keuken gekocht die geplaatst moet worden of heeft u ergens uw droombadkamer gezien? Vakmannen zien graag waar de klus geklaard moet worden en wanneer ze kunnen starten. Hoe meer u vertelt over de klus, hoe beter.

Ontvang GRATIS offertes

Onderzoek en neem contact op

U kunt de persoonlijke pagina van alle vakmannen bekijken en ervaringen van eerdere afgeronde projecten lezen. Deze zijn geplaatst door gebruikers van deze website. Vergelijk direct op basis van prijs en review. U bepaald zelf met wie u in zee gaat.

De vakman gaat aan het werk!

Als de klus afgerond is kunt u uw vakman beoordelen op kwaliteit, betrouwbaarheid en prijs. Andere mensen gebruiken uw review om de vakman voor hún klus te kiezen. zo helpen we elkaar aan de juiste vakman.

Banknaam Accountnaam Accountnummer Gesorteerd op nummer IBAN BIC/Swift
Naam Bank Iban nummer 123-5678-123 345 99 CNA768